Soita lisätietoja:
Katso alueellinen yhteystieto!

Nuorten arjen hallinta -ryhmä

Nuorten arjen hallintaryhmä

Neljä Astetta Oy:n nuorten arjen hallintaryhmät ovat tarkoitettu haastavissa elämäntilanteissa oleville nuorille, joilla on esimerkiksi koulunkäyntiin tai arjen hallintaan liittyviä haasteita. Tässä palvelussa nuoria tavataan kerran viikossa ja nuoren vanhempia kaksi kertaa kuukaudessa, molempia kohderyhmiä ryhmämuotoisesti.
Nuorten ryhmät ovat toiminnallisia, vanhempien ryhmissä hyödynnämme MES®-viitekehyksemme mukaista toimintaa. Tavoitteena ryhmissä on saada sekä vanhemmalle että nuorelle psykososiaalista-  ja vertaistukea, sekä osallisuuden vahvistamista ja vaihtoehtoisia toimintamalleja arjen tueksi.  Ryhmämuotoisissa palveluissamme asiakas oppii itsestään, tuntee kuuluvansa johonkin ja saa kokea läheisyyttä ja kumppanuutta. Hän kokee merkityksellisiä osallisuuden ja yhteisöllisyyden kokemuksia.
Palvelun laadun takaa Neljä Astetta Oy:n moniammatilliset perhetyöntekijät. Työntekijöillämme on vankka kokemus perhetyöstä ja lasten sekä nuorten kohtaamisesta.  Olemme järjestäneet kesäryhmiä useilla eritoimialueillamme jo vuosien ajan.

Neljä Astetta Oy:n kesäryhmiin sitoudutaan ja kokemukset, niin asiakkaille kuin tilaajillakin ovat olleet erinomaisia.

 

Otathan yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan teille yrityksemme palveluista lisää.

MES®-ohjelma

Neljän Asteen omassa MES®-prosessissa vanhempi käy läpi koko elämänkaarensa aina lapsuudesta tähän hetkeen.

Palvelut

Räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Kunnille

Jo yli 50 kuntaa ympäri Suomen toimii hyvässä yhteistyössä kanssamme.

Meille töihin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaisjoukkoomme. Oletko Sinä yksi meistä?