Soita lisätietoja:
Katso alueellinen yhteystieto!

Perhetyön kehittämisohjelma

Neljä Astetta Oy on tuottanut ja kehittänyt sosiaalialalla yli 10 vuoden ajan uuden sukupolven lastensuojelun avopalveluita.

Toimimme valtakunnallisesti ja meillä on asiakkaita yli 50 kunnassa ja kuntayhtymässä. Kohderyhmänämme ovat huostaanottouhan alla olevat ja sijoituksista kotiutuvat lapset, nuoret ja heidän perheensä. Uuden sukupolven lastensuojelun kasvu- ja kehitysohjelmaamme on läpi käynyt yli 2500 asiakasta.

Neljä Astetta on kasvu- ja kehitysohjelma. Kasvumatkan perusrunko on tarkkaan dokumentoitu ja prosessikuvattu.
Toimintamme keskeinen ajatus on luoda muutos ongelmienratkaisukeskeisestä työtavasta tarpeiden täyttämiskeskeiseen työtapaan. Työtapaan olemme rakentaneet useita erilaisia työskentelyn keinoja ja työvälineitä, jotka ovat kentällä osoittautuneet hyvin tehokkaiksi.

Palvelumme on suunnattu 0 – 21 vuotiaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen ja niiden taustalla on vankka asiantuntija- ja kokemusasiantuntijuuteen perustuva kehitystyö; Toimintamalliamme onkin kehitetty yhdessä sosiaalialan ammattilaisten, nuorten vanhempien, entisten lastensuojeluasiakkaiden ja vaikeudet voittaneiden nuorten kanssa.

Konseptimme, joka tuottaa erinomaista tulosta, on syntynyt kovan työn, periksiantamattomuuden sekä monen mutkan, epäonnistumisen ja vastoinkäymisen kautta. Kokemuksiemme perustalta olemme luoneet uuden sukupolven perhetyön kehittämisohjelman.
Uuden sukupolven perhetyön kehittämisohjelman tavoitteena on rakentaa vankat rakenteet kuntien perhetyöhön sisältäen dokumentoidun palvelukonseptin, prosessin ohjeet, uuden sukupolven keinoja, työvälineitä sekä välineitä työntekijöiden jaksamiseen.

Tavoitteena on tarkkaan dokumentoidun perhetyönkonseptin avulla luoda vankat rakenteet asiakkaiden kasvuympäristöön niin, että kasvuympäristö ja verkosto ohjautuvat itsestään. Toisin sanoen vankkojen kasvurakenteiden avulla perhetyö tekee itsensä tarpeettomaksi.

Prosessi räätälöidään aina tilaajan perhetyön tarpeen mukaisesti yksilölliseksi koulutusohjelmaksi.

 

Otathan yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan teille yrityksemme palveluista lisää.

MES®-ohjelma

Neljän Asteen omassa MES®-prosessissa vanhempi käy läpi koko elämänkaarensa aina lapsuudesta tähän hetkeen.

Palvelut

Räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Kunnille

Jo yli 50 kuntaa ympäri Suomen toimii hyvässä yhteistyössä kanssamme.

Meille töihin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaisjoukkoomme. Oletko Sinä yksi meistä?