Meille töihin

Olemme yksi Suomen suurimmista lastensuojelun avohuollon ja sosiaalihuoltolain mukaisia lapsiperhepalveluita tarjoavista toimijoista. Toimimme valtakunnallisesti, työllistäen jo yli 150 sosiaalialan ammattilaista.

Lastensuojelun ammattilainen – etsitkö uusia haasteita tai toimintamalleja?

Me Neljällä Asteella uskomme, että lapsen on paras elää perheessä. Tarjoamme palvelut perheiden omaan elinympäristöön, jotta lasta ei tarvitsisi sijoittaa kodin ulkopuolelle. Työskentelymme keskeisiä toimintamalleja ovat vanhemmuuden tukeminen, tehostettu yksilötyö sekä tiivis läheis- ja viranomaisverkostotyö. Korostamme yksilön omatoimijuutta ja panostamme rehelliseen dialogiin. Työmme on tutkitusti vaikuttavaa ja teemme jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä.

Etsimme tiimimme motivoituneita lastensuojelun ammattilaisia, joilla on alalle soveltuva tutkinto sekä vähintään 2 vuotta kokemusta lastensuojelusta. Monialainen työskentely vaikeissa tilanteissa olevien perheiden kanssa on vaativaa ja edellyttää työntekijöiltä joustavuutta sekä nopeaa reagointikykyä. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8-21 välillä, tarpeen mukaan myös viikonloppuisin. Työmme on iltapainotteista ja luonteeltaan monipuolista perhetyötä. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Huom! Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät.

Meillä on hyvä työskennellä

Yrityksemme työtyytyväisyys on tutkitusta korkealla tasolla. Tarjoamme vakaan työsuhteen, reilun ja ammatillisesti vahvan työyhteisön sekä loistavat työsuhde-edut (mm. ePassi ja laaja työterveys). Meillä et jää työssäsi yksin: työllämme on vankka viitekehys ja työskentelyprosessit ovat vahvasti tuettuja. Työntekijän tukena on aina 24h esimiespäivystys.

Olemme osa Avosylin yhtymää, joten urapolullesi on meillä monta eri suuntaa! Tule meille töihin, muutetaan maailmaa yhdessä.

Kiinnostuitko?
Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus täällä.

 

Työntekijöidemme palautetta:
”Mielenkiintoinen näköalapaikka suomalaisen yhteiskunnan ja suomalaisten perhe-elämien haasteisiin.” ”Tää on hyvä työpaikka! ❤ ”