Soita lisätietoja:
Katso alueellinen yhteystieto!

Kunnalle

Neljä Astetta Oy on tuottanut ja kehittänyt sosiaalialalla yli 10 vuoden ajan uuden sukupolven lastensuojelun avopalveluita.

Toimimme valtakunnallisesti ja meillä on asiakkaita yli 50 kunnassa sekä kuntayhtymässä. Kohderyhmänämme ovat huostaanottouhan alla olevat ja sijoituksista kotiutuvat lapset, nuoret ja heidän perheensä. Uuden sukupolven lastensuojelun kasvu- ja kehitysohjelmaamme on läpi käynyt yli 2500 asiakasta.

Palvelumme perustuvat tarkasti dokumentoituihin, systemaattisiin prosesseihin. Suunnitelmallisuus, ohjeistus, johdonmukainen seuranta ja raportointi on meillä ulotettu koskemaan jokaista toiminta-aluettamme ja palvelujemme hinta on keskimäärin vain kolmasosa laitossijoituksen hinnasta.
Yrityksessämme toimii tänä päivänä yli 100 vahvan ammatti-identiteetin omaavaa työntekijää.

Olemme  toimialalla laadukkaasta palvelusta tunnettu, hyvän maineen omaava yritys. Toimimme myös talouden barometrien mukaan erittäin menestyksekkäästi suhteessa toimialaan ja toimintakenttään. Jotta tähän on päästy, olemme tarvinneet rohkeutta tehdä asioita omalla tavalla, sitoutunutta henkilökuntaa ja tarkkaa talouden ymmärrystä sekä visiointia tulevaisuudesta.

Otathan yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan teille yrityksemme palveluista lisää.

MES®-ohjelma

Neljän Asteen omassa MES®-prosessissa vanhempi käy läpi koko elämänkaarensa aina lapsuudesta tähän hetkeen.

Palvelut

Räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Kunnille

Jo yli 50 kuntaa ympäri Suomen toimii hyvässä yhteistyössä kanssamme.

Meille töihin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaisjoukkoomme. Oletko Sinä yksi meistä?