Kysy lisää
Katso alueellinen yhteystieto!

Leirimuotoinen tukihenkilötoiminta

Palvelumme toimii vaihtoehtoisena mallina tukihenkilötoiminnalle, vieden tavoitteellista työskentelyä perheisiin ja helpottaen kaupunkien tukiperhetilannetta.

Tarjoamme lapsille ja nuorille ammatillista tukileiriviikonloppua, johon on yhdistettävissä jatkumona perhetyötä sekä tukihenkilötoimintaa. Palvelun kestosta sovitaan tilaajan kanssa.

 

Palvelusta on valittavissa kolme erisisältöistä prosessia:

Leiriryhmät pyritään pitämään samana koko toiminnan ajan, jolloin vertaisoppiminen ja osallisuus sekä ratkaisukeskeisyys mahdollistuvat prosessin aikana.

Henkilöstö koostuu Neljä Astetta Oy:n perhetyöntekijöistä, joilla on vahva lastensuojelun työkokemus sekä koulutus. Vahvan ammatillisuuden kautta pystymme vastaamaan myös erilaisiin käytöshäiriöihin tai neurologisiin haasteisiin. Toiminta suunnitellaan tukemaan lasten tarpeita ja sillä pyritään vahvistamaan sosiaalisia taitoja sekä tarjoamaan turvallisia ryhmäkokemuksia. Näin ollen sen vaikutus voidaan nähdä myös arjessa. Palvelun laatua tullaan seuraamaan ja kehittämään vaikuttavuuden arvoinnin kautta.

 

Otathan yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan teille yrityksemme palveluista lisää.

Petri Salmivainio
050 – 467 0016

MES®-ohjelma

Neljän Asteen omassa MES®-prosessissa vanhempi käy läpi koko elämänkaarensa aina lapsuudesta tähän hetkeen.

Palvelut

Räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Kunnille

Jo yli 50 kuntaa ympäri Suomen toimii hyvässä yhteistyössä kanssamme.

Meille töihin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaisjoukkoomme. Oletko Sinä yksi meistä?

Tilaa uutiskirje!