Kysy lisää
Katso alueellinen yhteystieto!

Vanhempien MES®-ryhmät

Omien tarpeiden, tunteiden ja rajojen tunnistaminen sekä niiden kohtaaminen, on yksi tärkeimpiä MES®-ohjelman päämääriä.

MES® -ohjelmaa toteutetaan pääasiassa ryhmissä, jossa vertaisuus rakentuu ryhmässä mukana olevien henkilöiden läsnäolosta ja tarinoista. Ryhmänohjaajat ovat sosiaalialan ammattilaisia, jotka ovat itse käyneet MES®-prosessin läpi osana MES®-ryhmänohjaajakoulutustaan.

 

Ryhmämuotoinen MES® -ohjelma:

 

MES®-ohjelman tunnepuolen teemojen sekä arjen toimintamallien avulla vanhempaa autetaan tulemaan tietoiseksi ajatuksistaan, tunteistaan ja tunteiden alkuperästä ohjelman jokaisessa vaiheessa. Hän tiedostaa ja ymmärtää käyttäytymistapojensa juuret, ymmärtää miten nämä kokemukset liittyvät tähän päivään ja vaikuttavat tässä hetkessä. Jokainen teema kiinnitetään konkreettisesti arkeen niin, että muutos on mahdollinen.

MES®-ohjelmassa vanhemman elämää tutkitaan tarinoiden valossa. Monenlaisten tarinoiden – surun, epäonnen ja kurjuuden – lomassa kulkevat ilon, onnen ja rohkeuden kertomukset. Ohjelmassa keskitytään vanhemman tarinan merkityksellisyyteen sekä pohditaan kuinka se liittyy perheen ja suvun tarinoihin. Tämä mahdollistaa sukupolvien ketjun katkaisemisen negatiivisten toimintamallien osalta.

 

MES® -työskentelyn aiheita:

 

MES®-ohjelma

Neljän Asteen omassa MES®-prosessissa vanhempi käy läpi koko elämänkaarensa aina lapsuudesta tähän hetkeen.

Palvelut

Räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Kunnille

Jo yli 50 kuntaa ympäri Suomen toimii hyvässä yhteistyössä kanssamme.

Meille töihin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaisjoukkoomme. Oletko Sinä yksi meistä?

Tilaa uutiskirje!