Kysy lisää
Katso alueellinen yhteystieto!

Ammatillinen tukihenkilötyö

Neljä Astetta Oy:n ammatillinen tukihenkilötyö keskittyy lapsen/nuoren tukemiseen hänen yksilölliset tarpeensa ja ympäristön sekä perheen dynamiikan huomioon ottaen. Työmuodot jakaantuvat kohtaamisen, arjen toimintamallien ja positiivisen yhdessä tekemisen sekä perhe- ja verkostotyön välillä.

Yksilöllinen palvelu räätälöidään tilanteen ja todellisen tarpeen mukaan. Kokonaisuus voi elää ja muokkautua, mutta sitä toteutetaan selkeän prosessin puitteissa. Työn suunnittelujärjestelmä on luotu niin joustavaksi, että voimme jopa viikkokohtaisesti suunnitella työn ja tarjota asiakaslähtöisesti aikaa juuri oikeisiin kohtiin. Voimme reagoida yksittäisiin tilanteisiin lyhyellä aikavälillä, mutta pidämme samanaikaisesti pitkän aikakauden suunnitelmat kirkkaina. Teemme työtä päivällä, illalla, viikonloppuna ja tarvittaessa yöllä.

Palveluun on tarvittaessa mahdollisuus yhdistää psykoterapeuttisia kokonaisuuksia. 24/7 – avustava puhelin palvelee asiakasperhettä tuoden tukea ja turvaa haastaviin hetkiin.

Neljä Astetta Oy:n tukihenkilötyö on suunnitelmallista, tavoitteellista ja prosessimaista. Työmme perustuu ainutlaatuisen ihmisen ja perheen rehelliseen kohtaamisen. Ongelmien ja oireiden sijasta keskitymme aitojen tarpeiden täyttämiseen.

Neljä Astetta Oy:n perhetyöntekijät ovat alan vahvoja ammattilaisia. Meillä on kokemusta mm. koulunkäyntiongelmaisten, autismi-, neurofolofilisten oppimisvaikeuksiien sekä adhd – lasten kanssa työskentelystä.

Neljä Astetta Oy: lla on myös erinomaisia kokemuksia ryhmämuotoisista työskentelytavoista ja pystymme tarjoamaan päihdenuorille räätälöityjä MES®-ryhmäpalveluita.

 

Otathan yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan teille yrityksemme palveluista lisää.

MES®-ohjelma

Neljän Asteen omassa MES®-prosessissa vanhempi käy läpi koko elämänkaarensa aina lapsuudesta tähän hetkeen.

Palvelut

Räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Kunnille

Jo yli 50 kuntaa ympäri Suomen toimii hyvässä yhteistyössä kanssamme.

Meille töihin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaisjoukkoomme. Oletko Sinä yksi meistä?

Tilaa uutiskirje!