Kysy lisää
Katso alueellinen yhteystieto!

Toiminta-ajatuksemme

Neljä Astetta Oy:n toiminnan tarkoitus on auttaa asiakkaitaan kohti vastuullista ja hyvää elämää. Monimuotoisen rakkauden keinon pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme tuen asiakkaan omaan elinympäristöön, jotta lasta/nuorta ei tarvitse sijoittaa kodin ulkopuolelle. Palveluidemme kautta pyrimme yhteiskunnallisesti vaikuttamaan Suomessa toteutettavaan lastensuojeluun ja olemaan oleellinen osa Suomalaista lastensuojelutyötä avopuolella. Tavoitteenamme on muuttaa ongelmien ratkaisukeskeinen työskentelytapa tarpeiden täyttämiskeskeiseksi työskentelytavaksi.

Palveluidemme tavoitteena on saavuttaa pitkäjänteisiä, elämän mittaisia tuloksia asiakasperheissä. Tarkoituksena on ehkäistä syrjäytyminen ja parantaa perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta ja elämää. Haluamme rakentaa raameja kaaoksen keskelle ja auttaa vanhempia kokemaan niin hyvää sisäistä turvaa, että muutos kohti vastuullista ja täyttä elämää tulee koko perheelle mahdolliseksi. Vaikuttaessamme ihmiseen, vaikutamme aina myös sukupolvien ketjuun. Syrjäytymisen siirtyminen tuleville sukupolville on mahdollista estää tässä sukupolvessa.

Työskentelymme tukena ovat mm seuraavat elementit:

Visiomme on luoda koko Suomen kattava palveluorganisaatio, joka tuottaa korkeatasoisia uuden sukupolven lastensuojelun vaihtoehtopalveluja Neljän Asteen ideologiaan nojaten.

Missiomme on tuottaa kokonaisvaltaisesti tarvelähtöisiä palveluita asiakkaillemme niin, ettei yhdenkään lapsen, nuoren tai hänen vanhempansa tarvitsisi kokea kohtaamattomuutta tai tunnekylmyyttä, vaan hän kokisi itsensä ainutlaatuiseksi, arvokkaaksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi.

MES®-ohjelma

Neljän Asteen omassa MES®-prosessissa vanhempi käy läpi koko elämänkaarensa aina lapsuudesta tähän hetkeen.

Palvelut

Räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Kunnille

Jo yli 50 kuntaa ympäri Suomen toimii hyvässä yhteistyössä kanssamme.

Meille töihin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaisjoukkoomme. Oletko Sinä yksi meistä?

Tilaa uutiskirje!