Kysy lisää
Katso alueellinen yhteystieto!

Neljä Astetta

Neljä Astetta Oy on tuottanut ja kehittänyt uuden sukupolven lastensuojelun avopalveluita jo vuodesta 2005. Olemme toimialallamme laadukkaasta palvelusta tunnettu ja hyvän maineen omaava yhteistyökumppani.

Toimimme valtakunnallisesti – asiakkaanamme on jo yli 90 kuntaa tai kuntayhtymää!  Kohderyhmänämme ovat huostaanottouhan alla olevat ja sijoituksista kotiutuvat lapset, nuoret ja heidän perheensä. Tuhannet perheet ovat jo käyneet läpi uuden sukupolven lastensuojelun kasvu- ja kehitysohjelmaamme.

Palvelumme perustuvat tarkasti dokumentoituihin, systemaattisiin prosesseihin. Suunnitelmallisuus, ohjeistus, johdonmukainen seuranta ja raportointi on meillä ulotettu koskemaan jokaista toiminta-aluettamme. Palvelujemme hinta on kuitenkin keskimäärin vain kolmasosan laitossijoituksen hinnasta – toimimme talouden barometrien mukaan erittäin menestyksekkäästi suhteessa toimialaan ja toimintakenttään. Jotta tähän on päästy, olemme tarvinneet rohkeutta tehdä asioita omalla tavalla, sitoutunutta henkilökuntaa ja tarkkaa talouden ymmärrystä sekä visiointia tulevaisuudesta.

Yrityksessämme toimii tänä päivänä yli 150 vahvan ammatti-identiteetin omaavaa työntekijää.

Otathan yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan teille yrityksemme palveluista lisää.

MES®-ohjelma

Neljän Asteen omassa MES®-prosessissa vanhempi käy läpi koko elämänkaarensa aina lapsuudesta tähän hetkeen.

Palvelut

Räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Kunnille

Jo yli 50 kuntaa ympäri Suomen toimii hyvässä yhteistyössä kanssamme.

Meille töihin

Haemme jatkuvasti uusia osaajia ammattilaisjoukkoomme. Oletko Sinä yksi meistä?

Tilaa uutiskirje!